Right Angle Communications is de nieuwe uitdaging van Janneke Kroes. Na 10 jaar aan de bedrijfskant in de communicatie gewerkt te hebben, heeft ze zich nu gevestigd als zelfstandige communicatieadviseur.

Right Angle Communications: creatief, flexibel en resultaatgericht.

 
   
 
Home
 
Profiel - Wie is Janneke Kroes?
Mijn communicatie-ervaring heb ik opgedaan aan de bedrijfskant, als communicatieadviseur en -manager en projectleider. Mede door deze achtergrond weet ik snel de wensen van mijn opdrachtgevers te vertalen naar concrete en werkbare oplossingen.

De laatste 6 jaar heb ik leiding gegeven aan de corporate communicatieafdeling van een internationale onderneming. Ik heb in die periode nauw samengewerkt met een groot aantal interne klanten. Hierdoor heb ik onder andere geleerd hoe belangrijk het is de zaken eerst van verschillende invalshoeken te bekijken voordat je tot actie overgaat.

Door mijn internationale ervaring heb ik een goed inzicht gekregen in de (culturele) verschillen die binnen een organisatie kunnen bestaan. Deze kunnen een grote rol spelen bij het invullen van het communicatiebeleid.
Een ander voordeel van deze internationale ervaring is dat het voor mij net zo gemakkelijk is om in het Engels als in het Nederlands te werken.

Het communicatievak trekt mij omdat je zowel strategisch als operationeel creatief bezig bent.

Waarom onder deze naam?
Right Angle Communications verwijst naar het belang van het kiezen van de juiste invalshoek wanneer u uw boodschap met succes wilt overbrengen aan uw doelgroep. Daarnaast is het ook een verwijzing naar mijn favoriete hobby, fotografie, waarbij de keuze voor een bepaalde invalshoek net zozeer bepalend is voor het uiteindelijke beeld dat gecreëerd wordt.

De foto’s die u op deze pagina’s ziet, zijn door mij gemaakt. Als u meer foto’s wilt zien, kijk dan verder bij foto’s.

 

Naar boven scrollen
Naar beneden scrollen
Profiel | Diensten | Tarieven | Contact | Disclaimer | Foto's | English
Webdesign: Refert Internet Promotie 2006